Temat: przeciski bbcode

wgrajcie wreścię jakiegoś moda który dodaje przyciski bbcode bo mnie to powoli zaczyna denerwować wpisywanie z palca tych komend niech to wygląda po ludzku bo naprawdę brak tego kole w oczy i woglę a wgranie takiego moda to góra 5 min smile a na was to chyba 1 min (mowa tu o adminach)

2

Odp: przeciski bbcode

Gdybym mógł, to już bym to zrobił. Bardzo lubię PunBB - jest o wiele lepsze od phpBB.

Przy okazji lepiej zainstalować modern BB code.

3

ty ja tylko poprosiłem o przyciski bbcode więcej nic mi nie jest potrzebne do szczęścia tu smile

edit:
P.S. jak możecie to jeszcze moda z skypem podam wreszcie tu swoje konto z niego bo z swojej strony już nie długo rezygnuje i przejdę tu ale to już ostateczność mam nadzieje ze to pomoże przy promowaniu tego skryptu smile

Ostatnio edytowany przez gufi102 (2007-07-31 20:08:37)

4

Dokładnie.
Rozumiem doskonale Administratorów forum, chcą mieś jak najczystsze forum.
Popieram, gdybym ja prowadził oficjalny suport skryptu, też bym chciał mieć seryjne forum (no może kilka niezbędnych AP).
Sprawa z Easy BBCode jednak wygląda troszkę inaczej.
Jest to jedna, mała modyfikacja na całe forum.
Proponował bym nawet modyfikację tej modyfikacji, polegającą na pozostawieniu wyłącznie górnej części.
http://www.maras.webd.pl/foto/forum_easybbcode_gora.gif
Dół modyfikacji, czyli emoty, na tym forum są zdecydowanie zbędne.
http://www.maras.webd.pl/foto/forum_easybbcode_dol.gif
Zajmie to góra 5 minut, a ułatwi bardzo pracę na forum, wreszcie wypowiedzi użytkowników będą czytelniejsze.
Pozdrawiam.

5

Mowisz - masz.

Widzicie jaka administracja forum jest dobra wink

Żyj tak, jakbyś miał umrzeć jutro. Ucz się tak, jakbyś miał żyć wiecznie. ~Mahatma Gandhi
PunBB | Simple Machines Forum

6

a z skypem da sie coś zrobić ???? wiem ze jest taki mod wystarczy poszukać smile
Ps w szybkiej odpowiedzi przyciski bbcode nie działają hmm sad

Ostatnio edytowany przez gufi102 (2007-08-01 13:02:13)

7

Mi dzialaja bez problemow w szybkiej odpowiedzi.

To jest JS wiec problem tkwi w przegladarce. Jakiej uzywasz?

Żyj tak, jakbyś miał umrzeć jutro. Ucz się tak, jakbyś miał żyć wiecznie. ~Mahatma Gandhi

8

Ja mam Firefox'a i też nie działają. Podoba mi się to, że zrobiliście przyciski, jednak trzeba było Was o to upominać, więc nie jest jeszcze tak dobrze.

9

U mnie też nie działają w Szybkiej odpowiedzi.
Przeglądarka to Mozilla Firefox 2.0.0.6.
W Odpowiedzi wszystko jest ok.

10

Naprawione!

11

mam to samo co przed mówcy smile
ok już działa

Ostatnio edytowany przez gufi102 (2007-08-01 16:44:22)

12

Sprawdź jeszcze raz ;]

13

już jest ok smile