21

Odp: Support

Oczywiście z tym powyższym to był żart, mam nadzieję że Wojnar/Nevethir wystartuje ze swoim supportem (z tego co wiem od niego to kupił już domenę fluxbb.pl)

22

daris - na mnie oczywiście możesz liczyć. Przyznam się, że znam już ten skrypt od bardzo dawna, jednak nie jestem takim człowiekiem, który ciągle przesiaduje na forach.

Jeśli potrzebujesz pomocy, to ja mogę ją okazać. Możemy porozmawiać na GG - 5703187

23

Narazie to nie mamy o czym porozmawiać. Przydałoby się wystartować z supportem FluxBB (PunBB został porzucony), ale jak widać nie ma się tym kto zająć (Wojnar czeka na wydanie stabilnej wersji, ale przecież można już zaczynać support)

24

daris napisał/a:

Narazie to nie mamy o czym porozmawiać. Przydałoby się wystartować z supportem FluxBB (PunBB został porzucony), ale jak widać nie ma się tym kto zająć (Wojnar czeka na wydanie stabilnej wersji, ale przecież można już zaczynać support)

No tylko pytanie kiedy pojawi się stabilna, bo może to potrwać jeszcze długo. W ogóle zastanawia mnie fakt, że mimo, że to dopiero beta już pojawiają się fora na tym oparte.

25

daris - a masz serwer i domenę?

26

Przecież ja tylko żartowałem z tym supportem. Wojnar kupił już http://fluxbb.pl/ i kiedyś pewnie zrobi support, tylko pewnie dopiero jak wyjdzie stabilna wersja.

W ogóle zastanawia mnie fakt, że mimo, że to dopiero beta już pojawiają się fora na tym oparte.

Forum na 1.3 miałem od kiedy wyszła Beta 1 (forum o moich rozszerzeniach ;] ), żadnych poważnych problemów nie doświadczyłem, aktualna wersja jest stabilna - chociaż zdarzają się drobne niedoróbki ;]