Temat: Support
Witam,
Czemu tu tak pustawo? Support oficjalny a expertów mało ![]()
Skrypt bardzo ciekawy przecież ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Czemu tu tak pustawo? Support oficjalny a expertów mało ![]()
Skrypt bardzo ciekawy przecież ![]()
chyba nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie ![]()
Ja też nie wiem dlaczego. Już był nawet napisane przeze mnie temat taki jak twój. Gufi102 - czy mógłbyś zagadać do mnie na GG (5703187). Mam poważne pytanie do Ciebie.
dobrze wiesz ze ja nie wiem co to gg wiec se daruj ![]()
btw może zawsze napisać do mnie na skype na 1 z kont które wam udostępniłem jak sie odezwę to jestem a jak nie to no mnie niema
Ostatnio edytowany przez gufi102 (2007-07-26 19:26:38)
a na mojej starej nie ma ??????????? tylko ze teraz w weekend mnie nie będzie będę w poniedziałek
Panowie, takie pytania prosze zadawac przez e-mail, a nie na forum.
Ekspertow malo bo lenie z nich.
W moim wypadku (o ile mozna mnie nazwac ekspertem) jest tak:
1. W rok szkolny nie pisalem bo sie uczylem.
2. Teraz nie pisze, bo chce odpoczac ![]()
A tak na serio to wszystko robie zrywami. Raz jestem pracoholikiem, a raz kompletnym leniem. Miejmy nadzieje ze teraz napisze kilka modow ![]()
Pozdrawiam
a na mojej starej nie ma ??????????? tylko ze teraz w weekend mnie nie będzie będę w poniedziałek
Dobra, już mam. W poniedziałek się odezwę.
Duchu, czy jest przy okazaji możliwość zostania Adminem, bo mam kilka pomysłów jak zainteresować ludzi skryptem i forum.
kumiech jutro tez możesz napisać do mnie bo będę w domu i laptopa brat zostawił wiec możesz śmiało pisać do mnie (jak odpowiem to jestem a jak nie to niema mnie)
A czy do realizacji tych pomyslow konieczne jest zostanie adminem? Zaloz nowy temat lub napisz do mnie albo do Wojnara.
Imo na forum tej wielkosci dwoch administratorow w zupelnosci wystarczy, ale nie tylko ja tu podejmuje decyzje, o ile w ogole cos znacze? Zauwazylem ze sporo rzeczy sie zmienilo pod moja dluzsza nieobecnosc na forum...
To częściej bywaj na forum
Stopkę masz niepatriotyczną względem punBB ![]()
Na smf.pl mam tez niepatriotyczna. Imo to sa dwa odmienne skrypty, przeznaczone na rozne typy for...
Czy ja wiem, punBB + kilkanaście modyfikacji to jest prawie jak SMF ![]()
TOMi83 - zgadzam się w 100% z Tobą.
Rozmawiałem z Wojnarem, ale się w ogóle nie odzywa.
Szczerze mówiąc to support nie bardzo mi się podoba. Jestem modem, ale na forum jest "syf" trochę. Wiele razy powtarzają się tematy. Chciałbym zrobić archiwum i przerzucić do niego wszystkie rozwiązane problemy, a przy okazji pousuwać powtarzające się.
Czy mogę zostać Adminem (dwóch w zupełności wystarczy? jednak ciągle za bardzo nie pomagają i nie aktualizują strony)? Jeśli nie, to chociaż wykorzystajcie mój pomysł.
Pewnie niektóre osoby się "obraża" na mnie, lecz sądzę, iż troszkę krytyki nie zaszkodzi.
Suport ten jest najgorszym suportem jaki widziałem.
"Oficjalne polskie wsparcie", właśnie - wsparcie.
Rozumiem gdyby zainteresowanie skryptem było małe, ale widać, iż są osoby, które aż garną się do pracy.
Jeśli Administratorzy nie mają czasu na prowadzenie suportu, mówi się trudno i zatrudnia się nowych.
Peace.
@kumiech: zrobienie archiwum nie rozwiaze problemu - nie nauczy ludzi uzywania opcji szukaj. nalezy usuwac powtarzajace sie tematy, a autorow upominac, jezeli to nie pomaga banowac. jako moderator mozesz to robic.
@Maras: jak widzisz dosc niedawno powrocilem na forum. dawno nic nie pisalem w php. FORUM BEDZIE AKTUALIZOWANE, W BUDOWIE PORTALU TROCHE SIE ZMIENI. Do 15 sierpnia bedzie to inna strona internetowa, inne forum. Ze mna bezposrednio nikt garnacy sie do pracy nie rozmawial...
Chlopie nie jestem robotem, w dodatku mam wakacje jestem za granica i dostep do neta mam ograniczony. Poza tym czy ktokolwiek z profesjonalistow sie zglosil do zatrudnienia? Pomagalem przez cale 2 lata, i to ze przez miesiac sie nie odzywam jest tragedia....
Czemu tu tak pustawo? Support oficjalny a expertów mało :(
Podobnie jak każdy chciałbym znać odpowiedź na to pytanie.
Administratorzy nie są administratorami - tzn nie pełnią funkcji jaka im przypada.
PS. Kto chętny na zakładanie AKTYWNEGO supportu FluxBB? (PunBB przejęła komercja, deweloperzy uciekli od niego i utworzyli "forka" o nazwie FluxBB) ;]
PS. Kto chętny na zakładanie AKTYWNEGO supportu FluxBB? (PunBB przejęła komercja, deweloperzy uciekli od niego i utworzyli "forka" o nazwie FluxBB) ;]
Moze nie jestem ekspertem, ale mysle ze w kilku rzeczach moglbym pomoc:)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź