Temat: Nowy dział

Mam propozycje do admina wręcz do nieodrzucenia trzeba zrobić nowy dział taki jaki jest do wersji 1.2 i 1.3 ale dla megapuna dostałem niedawno linka do niego i jak go włączyłem zagięło mnie moim zdaniem ten megapun może przyciągnąć nowych użytkowników masowo smile smile a co za tym idzie ludzi którzy sie znają na php smile

edit
P.S Miałem to napisać trochę wcześniej ale nie dałem rady bo za dużo %%% miałem smile hmm

Ostatnio edytowany przez gufi102 (2007-06-07 22:16:32)

2

Odp: Nowy dział

Wiem, słyszałem o tym... ale to trzeba przetestować i spolszczyć ;p

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

3

Xerth spolszczał MegaPuna.

4

ty on mi napisałem ze niema tego spolszczenia hmm
albo nie chce sie z nikim nim dzielić sad hmm

5

oho, spolszczenie MegaPun mam bo mam wlasne forum na wlasnym serwerze oparte o megapun, dziala bez zarzutow. spolszczonego jednynie nie mam pluginow, bo jak uznalem, szkoda czasu smile

6

nikt nie chce sie za to zabrać wiec ja sie za to zabiorę bo nie mam do niczego innego dostępu jak do notatnika i tłumaczy smile tylko trzeba będzie nanieść poprawki bo pewnie będzie sporo byków i będzie potrzeba toreadora żeby je poskromił smile a czemu sie za to się zabiorę bo zaczyna powiewać zmułą

7

koduj do utf-8 najlepiej smile

Moje fora hostuję na HostNine.com  - Niskie ceny, serwery w UK

8

ok jak tylko znajdę czas i kompa sprawnego bo barciak lapa zabiera na weekend i będę bez kompa wiec jest zle hmm

9

mam spolszczone megapun jak ktos chce, moge sie zajac tym dzialem bo mam do czynienia z MegaPun na codzien

10

sorry za zabawę w górnika ale jeszcze raz ponowie swą propozycje roll

11

Hmm pierwszy raz słyszę o megapun. Mógłby ktoś dać linka jak on wygląda?

12

Proszę - http://www.punres.org/files.php?pid=386

13

Chodziło mi o link do jakiegoś forum o tym skrypcie.

14

http://megapun.com/

15

Ciekawe ale torchę przypomina mi phpbb i fusion