Temat: lua.pl - Darmowy bez limitów + MySQL 5.0
www.lua.pl
Hosting bez limitów transferu:
- całkowita pojemność 350 MB
- Miejsce na strone WWW 250 MB
- PHP 4.4 (w przyszłości także 5)
- MySQL 5 (pojemność bazy danych 100 MB)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
www.lua.pl
Hosting bez limitów transferu:
- całkowita pojemność 350 MB
- Miejsce na strone WWW 250 MB
- PHP 4.4 (w przyszłości także 5)
- MySQL 5 (pojemność bazy danych 100 MB)
Hosting bardzo fajny, miejsce wystarczające nawet na bazę danych. Skorzystam z niego.
Ostatnio edytowany przez kumiech (2007-06-02 22:58:01)
Miałem przyjemność do niego dopaść, ale nie pasował mi niektóre skrypty nie chciały na nim odpalać bo nie da się edytować pliku HTACCESS i to stwarza spory problem.
Korzystam z niego i nie wiem czy nie jest najlepszy ze wszystkich które wcześniej testowałem
Zostałem wygoniony ze ślimaczącego się yoyo.pl (wiadomo - punbb na nim nie pójdzie ;P ), więc zacząłem szukać czegoś innego i natrafiłem an lua.pl. Postawiłem sobie tam testowe forum punbb i śmiga 100x szybciej niż yoyo (nie chodzi o punbb tylko ogólnie)
Spróbujcie www.jatsu.pl. Bez limitów.
nie wiem jak 'lua' bo się nie zagłębiałem, ale 'jatsu' daje reklamy i już jest spalony serwer, no chyba, że komuś nie wadzą ![]()
ja osobiście polecam www.ddl2.pl mają 3 oferty; 50mb bez limitu transferu. 100 i 150 z odpowiednio mniejszym transferem.. jeśli strona ma bardzo dużą oglądalność itp itd. sami oferują opcję nie dostępną dla wszystkich, bardzo atrakcyjną no i darmową ![]()
fakt mała ilość miejsca, ale to już zależne od potrzeb, a serwer bardzo dobrze się użytkuje ![]()
Ostatnio edytowany przez chalubiec (2008-03-07 12:16:25)
Serwer dobry, miałem na nim stronę ale poleciała pewnie dlatego że pozbyłem się reklam
Założyłem od nowa i też pozbyłem się reklam - ciekawe jak długo teraz się utrzyma ![]()
Jakby ktoś nie wiedział jak można się pozbyć reklam na lua.pl to daję malutki przykładzik:
<html>
<!--
<body>
-->
<body>
fdsfsf
</body>
</html>Ktoś mądry pisał ten skrypt do reklam wpychający się po pierwszym znalezionym body ![]()
Przy okazji zrobię reklamę
- moje testowe forum na punbb 1.3 -> http://daris.lua.pl/
Ostatnio edytowany przez daris (2008-03-21 20:14:05)
fajny styl ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź