Temat: lua.pl - Darmowy bez limitów + MySQL 5.0

www.lua.pl
Hosting bez limitów transferu:
- całkowita pojemność 350 MB
- Miejsce na strone WWW 250 MB
- PHP 4.4 (w przyszłości także 5)
- MySQL 5 (pojemność bazy danych 100 MB)

2

Odp: lua.pl - Darmowy bez limitów + MySQL 5.0

Hosting bardzo fajny, miejsce wystarczające nawet na bazę danych. Skorzystam z niego.

Ostatnio edytowany przez kumiech (2007-06-02 22:58:01)

3

Miałem przyjemność do niego dopaść, ale nie pasował mi niektóre skrypty nie chciały na nim odpalać bo nie da się edytować pliku HTACCESS i to stwarza spory problem.

-Chipsy - sposób sprzedania jednego ziemniaka za cenę kilograma.

GG: 3936610
AQQ: 4742888

4

Korzystam z niego i nie wiem czy nie jest najlepszy ze wszystkich które wcześniej testowałem wink

Zostałem wygoniony ze ślimaczącego się yoyo.pl (wiadomo - punbb na nim nie pójdzie ;P ), więc zacząłem szukać czegoś innego i natrafiłem an lua.pl. Postawiłem sobie tam testowe forum punbb i śmiga 100x szybciej niż yoyo (nie chodzi o punbb tylko ogólnie)

5

Spróbujcie www.jatsu.pl. Bez limitów.

6

nie wiem jak 'lua' bo się nie zagłębiałem, ale 'jatsu' daje reklamy i już jest spalony serwer, no chyba, że komuś nie wadzą hmm
ja osobiście polecam www.ddl2.pl mają 3 oferty; 50mb bez limitu transferu. 100 i 150 z odpowiednio mniejszym transferem.. jeśli strona ma bardzo dużą oglądalność itp itd. sami oferują opcję nie dostępną dla wszystkich, bardzo atrakcyjną no i darmową wink
fakt mała ilość miejsca, ale to już zależne od potrzeb, a serwer bardzo dobrze się użytkuje big_smile

Ostatnio edytowany przez chalubiec (2008-03-07 12:16:25)

7

Serwer dobry, miałem na nim stronę ale poleciała pewnie dlatego że pozbyłem się reklam big_smile Założyłem od nowa i też pozbyłem się reklam - ciekawe jak długo teraz się utrzyma tongue

Jakby ktoś nie wiedział jak można się pozbyć reklam na lua.pl to daję malutki przykładzik:

<html>
<!--
<body>
-->
<body>
fdsfsf
</body>
</html>

Ktoś mądry pisał ten skrypt do reklam wpychający się po pierwszym znalezionym body big_smile

Przy okazji zrobię reklamę wink - moje testowe forum na punbb 1.3 -> http://daris.lua.pl/

Ostatnio edytowany przez daris (2008-03-21 20:14:05)

8

fajny styl wink

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

9

Wzorowany na http://www.smf.pl/ wink