Temat: Sprawa Polskie Wsparcia PunBB

Mam jedno poważne pytanie do całej administracji tego forum, a zarazem Polskiego Wspracia skryptu PunBB. Nie jestem zbyt dobrze obeznany w języku angielskim, więc korzystam z tego forum. Nie podoba mi się jedna rzecz. Dlaczego nikt nie pomaga w rozwiązywaniu problemów. Administracja pojawia się bardzo rzadko, nie wiem nawet dokładnie kiedy. Czy można się z Wami skontaktować inaczej?

2

Odp: Sprawa Polskie Wsparcia PunBB

Witaj smile Zaglądam jeszcze na te forum w nadziei, że znajdę jakieś nowe ciekawostki na moje forum. Ale gdzie tam. Sam oferowałem przetłumaczenie najnowszego moda (MegaPun), nikt sie za to nie zabrał. Sam przetłumaczylem 70%, wiecej (panel administratora, a szczegolnie dodatki) nie chciało mi sie tłumaczyć. Znalazł się jeden chętny do pomocy, ale no cóż nawet sie później nie odezwał.

A teraz najważniejsze pytanie:
Czy tak powinno wyglądać OFICJALNE wsparcie PunBB?

3

nie no to prawda przydało by sie znaleźć więcej osób jako modów i + do tego może zrobić grupę która by tłumaczyła mody itp wink

nie wiem czy to dobry dział ale jak można to ja zgłaszam swoją kandydaturę na moda do działu z stylami myślę ze sie nadaje na to stanowisko smile i parę osób mnie poprze ale to wszytko zależy od administracji smile

4

Modziarze, styliści - na punres.org znajdziemy wiele dodatków na swoje forum, a instalacja tych dodatków jest łatwa, jednak zawsze moży być lepiej jeśli my Polacy mamy swoich.

Bardziej przydało by się więcej ludzi, którzy rozwiązywaliby problemy związane z działaniem forum na skrypcie PunBB.

5

ja powiem tak ci co są modami i adminami doskonale sie znają na tym skrzypce ale coś ich na forum nie widać a zwłaszcza modów hmm bo admini jeszcze od czasu do czasu sie pokazują

6

Wczoraj był Nevethir, ale wypowiedział się jedynie w trzech tematach i znikł. Pojawia się tak co tydzień. Zaufałem temu skryptowi, ale widzę, że wsparcie jest słabe, a na angielskim to ja się tak bardzo nie znam.

7

no wiesz nie tylko ty hmm

edit:
co do propozycji żeby ja bylem modem to ja jednak sie wycofuje hmm przemyślałem to na poważnie i doszedłem do wniosku ze nie będę miał czasu na nic hmm ale jeśli chodzi o pomoc w dziale z stylami to na pewno będę pomagał smile ludzią od tak tongue

Ostatnio edytowany przez gufi102 (2007-06-01 15:06:15)

8

Ja również nie zbyt dobrze znam PHP, więc czasami mam kłopot z moim forum, więc szukam odpowiedzi na tym forum. Jeśli nic takiego nie znajdę, to piszę nowy temat. Kiedyś czekałem prawie 2 tygodnie na odpowiedź, a gdy ją sprawdziłem, okazało się, że ktoś ma taki sam problem i dopisał się do mojego tematu. Nawet nie dostałem do tego dnia żadnej innej odpowiedzi.

Jesli poznam trochę bardziej PunBB, to może również będą mógł pomagać w rozwiązywaniu problemów, ale to jeszcze nie teraz.