1

Temat: Tymczasowa WWW

Mam niespodziankę dla użytkowników naszego wsparcia. Już wkrótce (czyli do około tygodnia) zostanie udostępniona testowa wersja naszego serwisu. Mam nadzieję, że dzięki temu ruszymy z miejsca po długim zimowym zastoju. Postaram się także o aktualizację skryptu naszego forum lub powrót do 1.2.x. Ostatnia możliwość niespecjalnie mi odpowiada, jednak z racji tego, że popełniliśmy błąd (przechodząc na 1.3, ale kto wiedział, że jego rozwój będzie trwał tak długo) prawdopodobnie będziemy musieli przenieść się z powrotem na linie 1.2.x...

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

2

Odp: Tymczasowa WWW

Nevethir napisał/a:

Mam niespodziankę dla użytkowników naszego wsparcia. Już wkrótce (czyli do około tygodnia) zostanie udostępniona testowa wersja naszego serwisu. Mam nadzieję, że dzięki temu ruszymy z miejsca po długim zimowym zastoju. Postaram się także o aktualizację skryptu naszego forum lub powrót do 1.2.x. Ostatnia możliwość niespecjalnie mi odpowiada, jednak z racji tego, że popełniliśmy błąd (przechodząc na 1.3, ale kto wiedział, że jego rozwój będzie trwał tak długo) prawdopodobnie będziemy musieli przenieść się z powrotem na linie 1.2.x... nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło wink

Acha, prawdopodobnie szczęśliwym CMSem, którego użyjemy będzie bardzo zaawansowany projekt Drupal (znany z ogromnych możliwości, dużego bezpieczeństwa i niezłej dokumentacji). Ostatnie wdrożenie na stronie Ubuntu Linux bardzo mnie zainspirowało i zobaczymy co z tego wyniknie wink

PS. Ostatnio wydana została wersja 1.2.15 zawierająca poprawki bezpieczeństwa, o czym zapomniałem napisać wcześniej.

Miał być tydzień i co?

3

I zagrożenie z fizyki i matmy;p

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

4

Nevethir napisał/a:

to trzeba było mniej grac w cs itp. tongue smile

5

gufi102 napisał/a:

Każdy powinien mieć trochę rozrywki, ale odpowiednią ilość. Przy okazji Nevethir - mógłbyś odpowiedzieć w tematch, gdyż jesteś Administartorem tego wsparcia. Przynajmniej to musisz robić, a nie musisz zajmować się portalem, bo go nie ma.

6

gufi102 napisał/a:
Nevethir napisał/a:

Masz pewnie na mysli pływanie, kosza i jogging ;p
Jedyne w gry jakie gram to te na Nintendo Wii

@kumiech

Wiesz gdybym miał czas to bym odpisywał ;p Z resztą dość się napomagałem przez te 2 lata, więc od czasu do czasu może być ktoś inny ;p

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

7

Nevethir napisał/a:

Wiesz gdybym miał czas to bym odpisywał ;p Z resztą dość się napomagałem przez te 2 lata, więc od czasu do czasu może być ktoś inny ;p

Tylko, że nie ma tutaj osób, które mogłyby pomagać. Ja tam coś próbuję, ale nie wszystko potrafię i sam mam również problemy.