Temat: Który z płatnych?

Który z płatnych serwerów możecie mi polecic pod zaczynajace forum ale juz rozreklamowane? Jakie sa transfery i wielkosci baz itp?

2

Odp: Który z płatnych?

Radze trzymać się z daleka od i365.pl, wybierz coś z tego grona: progreso.pl, iq.pl, vel.pl ewentualnie jeśli szukasz naprawdę dobrego hostingu to popatrz na NQ.pl

3

Ja polecam www.webd.pl.
Jestem tam od kilku lat i zero problemów.
Bardzo pomocna i miła obsługa.

4

Ja również polecam webd.pl

Czy tańczyłeś kiedyś z diabłem, w świetle księżyca?....

5

Ovh.org - plan 1000 GP.

6

Odradzam webd.pl - Powolne i słabo zabezpieczone serwery. Pomoc adminów praktycznie żadna.

Moje fora hostuję na HostNine.com  - Niskie ceny, serwery w UK

7

hmm na mnie jest tam ok smile wiec nie wiem czego tam chcesz a konta mini to prawdziwe perełki niema tam żadnych problemów ani nic w tym stylu i jeszcze ten rozmiar kont za tą cenę w Polsce bije konkurencje na głowę nie wiem tylko jak jest z tymi większymi kontami ale tez jest chyba ok a tak poza tym znajdź mi lepszy hosting za tą cenę co tam oczywiście polski  smile

8

Oj chyba nie jesteś w temacie wink Nie cały miesiąc temu z webd.pl zostały wykradzione WSZYSTKIE dane klientów i ich kont a serwer webd.pl leżał cały weekend i żaden admin się nie kwapił aby chociaż zdjąć tekst o włamaniu.

Jeszcze mi powiedz jak tam z supportem na webd.pl ? Raz odpiszą, raz nie. Czasami parę dni trzeba czekać na odpowiedź i to są teksty typu "sprawdź Pan sobie FAQ".

Hosting dla ludzi o silnych nerwach hmm

9

ty mi o tym mi nic nie wiadomo co z wykradzeniem to fakt ale to była zazdrosna konkurencja smile co do supportu to go nie testowałem bo mniej więcej sam wiem o co chodzi i jak mam jakiś problem to pisze tu smile tongue albo na innych forach bo z hostem to nigdy nie maiłem problemu hmm no może jedynie co przez ten atak ale mnie w tamten weekend w domu nie było tongue

10

Ja też nie korzystam. Ale ostatnio zarządzam kontami klientów którzy chcieli się przenieść z webd.pl tego wspaniałego hostingu bo ich już szlag trafiał wink

11

to wiesz to zależy kto co lubi smile