Temat: PM
Witam serdecznie,
czy jest mozliwosc stworzenia polskiej wersji moda prywatnych wiadomosci? z tego co widze to forum posiada ten dodatek. czy mozna prosic o udostepnienie go?
dziekuje i pozdrawiam,
luk
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Główna » Polskie wsparcie PunBB » Mody » PM
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam serdecznie,
czy jest mozliwosc stworzenia polskiej wersji moda prywatnych wiadomosci? z tego co widze to forum posiada ten dodatek. czy mozna prosic o udostepnienie go?
dziekuje i pozdrawiam,
luk
http://www.punbb.tox.pl/download.php tu go masz
I polska ver. nie nazywa się PM tylko PW (od Prywatne Wiadomości) ![]()

Dzieki, zainstalowany i działa jak należy. Mam pytanie - czy jest gdzieś możliwość ustawienia, aby użytkownik dostawal powiadomienie na maila o dostarczonej wiadomości? Tak jak ma to miejsce np w phpbb.
Dziekuje i pozdrawiam
Dzieki, zainstalowany i działa jak należy. Mam pytanie - czy jest gdzieś możliwość ustawienia, aby użytkownik dostawal powiadomienie na maila o dostarczonej wiadomości? Tak jak ma to miejsce np w phpbb.
Dziekuje i pozdrawiam
chyba nie ma ;]
Można napisać
Może w wakacje to zrobie.
Jakos nie moge znalezc tego moda, a na punres jest wersja, ktora nie chodzi na nowej wersji forum... Choc wy ja macie! Jak to odpalic?
wejsc w mod_install.php i zmienić np. 1.2.5 na 1.2.8 (na pewno takie coś jest w kodzie
)
Jest, ale ja też miałem kiedyś problem z uruchomieniem moda PW.
Mogłbym prosić o linka do (najlepiej polskiej) wersji tego moda ?
ja również poproszę o moda Prywatnych Wiadomości w wersji polskiej, ponieważ nigdzie na forum nie moge go znajeźć ![]()
tomekf@ghnet.pl
Ostatnio edytowany przez tomekf (2005-10-17 14:47:33)
zebym go mial przetłumaczonego.. wiem, że tu jest, ale to chyba nie najnowsza wersja :>
http://punbb.tox.pl/download.php?file=29
Przetłumaczone, działa na nowym PunBB... w razie problemów pisać! ![]()
Sorki, troche tępy jestem ale tam jest readme i readme-upgrade i trzeba zrobić najpierw to co jest w zwykłym readme a potem to co readme-upgrade, czy tylko albo tym sposobem, albo tym ??
jesli aktualizujesz o readme-upgarde
jesli instalujesz od nowa to zwykle readme ![]()
Zainstalowałem nakie coś z punres, ale user nie wie kiedy dostaje nowa wiadomosc! Nie moznaby jakos np. zrobic licznika nowych wiadomosci jak na forum.webhelp.pl, ktore bagataela jest na phpbb?
1) Podczas logowania user ma inforamcję o nowy PW.
2) Teraz tworzenie modów jest bez sensu. Trzeba poczekać na PunnBB 1.3.
3) Jakbyś mógł nie porównywać phpBB i PunBB, bo ubliżasz temu drugiemu. ![]()
mógły ktoś udostępnić polską wersje tego moda?? Bo strona nie działa i nie ma jak pobrać ![]()
przecytaj sobie ptk. 2 posta Kas
no tak ale ten mod chyba istnieje?? a potrzebuje go do mojej wersji 1.2.10
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Główna » Polskie wsparcie PunBB » Mody » PM