1

Temat: Pomysł na mody

W tym wątku zgłaszajcie pomysły na mody... może ktoś kiedyś je wykona. Ja zacznę:

1) Mod dodający subfora (forum w forum)

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

2

Odp: Pomysł na mody

2) [Hide] Mod (nie napiszesz posta nie zobaczysz tekstu)

3

Mod który by pozwolił na kolorowanie nicków adminów modów itp. takie co ma phpBB

4

gufi102 napisał/a:

Mod który by pozwolił na kolorowanie nicków adminów modów itp. takie co ma phpBB

taki mod jest, ale trzeba kilka plikow pozmieniac... lepszy bylby taki plugin. w PA wybierasz uzytkownika i wybierasz mu kolor.

teraz moje pomysly:
1.zrobic tak aby po dodaniu admin note dla usera, przy wyswietlaniu na forum nie pojawial sie napis "admin note"(lub cos podobnego, nie pamietam) i tekst byl wysrodkowany.
// Takie coś jest już standardowo w PunBB. Sprawdź podczas edycji profilu użytkownika wink
// real prezes

2.zrobic (jak to latwo powiedziec wink) aby kazdy z fragmentow "user info" (ip, mail, posty...) mozna bylo wlaczyc osobno.

Ostatnio edytowany przez real prezes (2005-07-13 21:13:18)

5

rahuene napisał/a:

2) [Hide] Mod (nie napiszesz posta nie zobaczysz tekstu)

co do tego moda...

chodzi dokladniej o to, zeby jak piszesz [hide] jakis tam teskt [/hide] to zeby zobaczyc jakis tam tekst user musi odpowiedziec w temacie.

teoretycznie jest juz taki mod, ale on nie działa hmm

tutaj macie linka do tego moda, moze pomoze w pisaniu [jesli ktos napisze hide] http://forums.punbb.org/viewtopic.php?id=8059

ten modjest mi bardzo potrzebny. bylbym bardzo zadowolony gdyby powstał takowy ;]

pozdrawiam

ShaKeR

6

Mod galerii chyba ze jest bo nie widziałem nigdzie go

7

jest, i to z podziałem na albumy wink

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

8

jest też możliwość integracji Coppermine Photo Gallery z PunBB

www.bulgaricus.com
Wszystko o Bułgarii po polsku

9

Ty masz to rozwiązaniu siebie na stronie tak ?? Jeżeli tak to opisz na forum ja to zrobiłeś. Może się komuś przyda wink

10

Zgadza się u mnie to działa. Jest integrator na PunBB.org.

www.bulgaricus.com

11

Bulgaricus napisał/a:

Zgadza się u mnie to działa. Jest integrator na PunBB.org.

Lineczka... plizzz.

12

Sorry, że tak późno, ale dzisiaj wrócilem dopiero z delgacji, a tam nie miałem dostępu do sieci sad

http://forums.punbb.org/viewtopic.php?id=4208
http://forums.punbb.org/viewtopic.php?id=7786

www.bulgaricus.com

13

mod ktory wyswietla IP uzytkownikow - ale tylko dla wybranej grupy osob i niekoniecznie musza byc to moderatorzy hmm

14

Mod ankiet? wink Szukałem trochę, ale nie znalazłem.

15

jest juz, poszukaj na punres.org smile

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

16

Jest, ale niestety jest do d...

www.bulgaricus.com

17

Bulgaricus napisał/a:

Jest, ale niestety jest do d...

Chyba ta opina mówi sama za siebie jaki jest ten mod przydała by się nowa wersja tego moda (w całości poprawiona) i mogli to wgrać jako standardowy mod tak jak jest w phpBB

Ostatnio edytowany przez gufi102 (2006-03-06 17:54:06)

18

Widzisz - mógłby, ale moim zdaniem lepiej, ze nie ma sondy w PunBB. Sonda = kolejne zapytania, czyli zwolnienie pracy forum. A w końcy forum, to moim zdaniem nie miejsce do przeprowadzania krótkich sądażów, a wręcz przeciwnie - miejsce do prowadzenia dłuższych dyskusji.

Żyj tak, jakbyś miał umrzeć jutro. Ucz się tak, jakbyś miał żyć wiecznie. ~Mahatma Gandhi
PunBB | Simple Machines Forum

19

Ja niestety mod raz wprowadziłem i teraz nie mogę go usunąć sad

W wersji PunBB 1.1.* mod do sond był lepszy, ale potem go nie upgradeowali. Zrobili EasyPoll, z którym są same problemy.

www.bulgaricus.com

20

Jakby mnie ktos zmotywowal to moze ja bym cos naskrobal bo to nie jest zbytnio trudne, ale czasochlonne.

Żyj tak, jakbyś miał umrzeć jutro. Ucz się tak, jakbyś miał żyć wiecznie. ~Mahatma Gandhi
PunBB | Simple Machines Forum