Temat: Pomysł na mody
W tym wątku zgłaszajcie pomysły na mody... może ktoś kiedyś je wykona. Ja zacznę:
1) Mod dodający subfora (forum w forum)
Mateusz Wojnarowski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W tym wątku zgłaszajcie pomysły na mody... może ktoś kiedyś je wykona. Ja zacznę:
1) Mod dodający subfora (forum w forum)
2) [Hide] Mod (nie napiszesz posta nie zobaczysz tekstu)
Mod który by pozwolił na kolorowanie nicków adminów modów itp. takie co ma phpBB
Mod który by pozwolił na kolorowanie nicków adminów modów itp. takie co ma phpBB
taki mod jest, ale trzeba kilka plikow pozmieniac... lepszy bylby taki plugin. w PA wybierasz uzytkownika i wybierasz mu kolor.
teraz moje pomysly:
1.zrobic tak aby po dodaniu admin note dla usera, przy wyswietlaniu na forum nie pojawial sie napis "admin note"(lub cos podobnego, nie pamietam) i tekst byl wysrodkowany.
// Takie coś jest już standardowo w PunBB. Sprawdź podczas edycji profilu użytkownika ![]()
// real prezes
2.zrobic (jak to latwo powiedziec
) aby kazdy z fragmentow "user info" (ip, mail, posty...) mozna bylo wlaczyc osobno.
Ostatnio edytowany przez real prezes (2005-07-13 21:13:18)
2) [Hide] Mod (nie napiszesz posta nie zobaczysz tekstu)
co do tego moda...
chodzi dokladniej o to, zeby jak piszesz [hide] jakis tam teskt [/hide] to zeby zobaczyc jakis tam tekst user musi odpowiedziec w temacie.
teoretycznie jest juz taki mod, ale on nie działa ![]()
tutaj macie linka do tego moda, moze pomoze w pisaniu [jesli ktos napisze hide] http://forums.punbb.org/viewtopic.php?id=8059
ten modjest mi bardzo potrzebny. bylbym bardzo zadowolony gdyby powstał takowy ;]
pozdrawiam
ShaKeR
Mod galerii chyba ze jest bo nie widziałem nigdzie go
jest, i to z podziałem na albumy ![]()
jest też możliwość integracji Coppermine Photo Gallery z PunBB
Ty masz to rozwiązaniu siebie na stronie tak ?? Jeżeli tak to opisz na forum ja to zrobiłeś. Może się komuś przyda ![]()
Zgadza się u mnie to działa. Jest integrator na PunBB.org.
Zgadza się u mnie to działa. Jest integrator na PunBB.org.
Lineczka... plizzz.
Sorry, że tak późno, ale dzisiaj wrócilem dopiero z delgacji, a tam nie miałem dostępu do sieci ![]()
http://forums.punbb.org/viewtopic.php?id=4208
http://forums.punbb.org/viewtopic.php?id=7786
mod ktory wyswietla IP uzytkownikow - ale tylko dla wybranej grupy osob i niekoniecznie musza byc to moderatorzy ![]()
Mod ankiet?
Szukałem trochę, ale nie znalazłem.
jest juz, poszukaj na punres.org ![]()
Jest, ale niestety jest do d...
Jest, ale niestety jest do d...
Chyba ta opina mówi sama za siebie jaki jest ten mod przydała by się nowa wersja tego moda (w całości poprawiona) i mogli to wgrać jako standardowy mod tak jak jest w phpBB
Ostatnio edytowany przez gufi102 (2006-03-06 17:54:06)
Widzisz - mógłby, ale moim zdaniem lepiej, ze nie ma sondy w PunBB. Sonda = kolejne zapytania, czyli zwolnienie pracy forum. A w końcy forum, to moim zdaniem nie miejsce do przeprowadzania krótkich sądażów, a wręcz przeciwnie - miejsce do prowadzenia dłuższych dyskusji.
Ja niestety mod raz wprowadziłem i teraz nie mogę go usunąć ![]()
W wersji PunBB 1.1.* mod do sond był lepszy, ale potem go nie upgradeowali. Zrobili EasyPoll, z którym są same problemy.
Jakby mnie ktos zmotywowal to moze ja bym cos naskrobal bo to nie jest zbytnio trudne, ale czasochlonne.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź