1

Temat: Reorganizacja działów

Zmieniłem małe 'conieco' w układzie kategori na forum wink Wszystko wywołane zamętem związanym z wydaniem PunBB 1.3 wink

Jeżeli ktoś ma jakąś inną, ciekawą koncepcję na wygląd działów to prosze bardzo o zabranie głosu. Pomysły na opisy for też mile widziane wink

Pozdrawiam.

Żyj tak, jakbyś miał umrzeć jutro. Ucz się tak, jakbyś miał żyć wiecznie. ~Mahatma Gandhi
PunBB | Simple Machines Forum

2

Odp: Reorganizacja działów

podział słuszny... domyślnemu stylowi pod linkiem "Oznacz posty jako przeczytane" można dołożyć

onclick="return confirm('Oznaczyć posty jako przeczytane?')"

bo jest zdecydowanie za blisko "Pokaż nowe posty" smile

Ostatnio edytowany przez Riklaunim (2006-09-02 20:29:25)

3

Jak dla mnie jest ok. ale mam  pytanie niezwiązane z tematem a odnośnie mojej rangi czy będę mógł kiedyś wrócić do mojej starej rangi

Ostatnio edytowany przez gufi102 (2006-09-02 20:35:33)

4

Znów wszystko przez tego hultaja, Nevethira. Wszystko rozpierniczył przez tą aktualizacje. Jeżeli ktokolwiek stracił range to prosze przesłać mi swoje dane na mail, a błyskawicznie ją zmienie wink

Żyj tak, jakbyś miał umrzeć jutro. Ucz się tak, jakbyś miał żyć wiecznie. ~Mahatma Gandhi
PunBB | Simple Machines Forum

5

Usunąłem te grupy bo są zbędne, a poza tym nie zasługujecie na nie (zero zaangażowania w rozwój serwisu). A to, że style z phpBB przerabiasz nie znaczy że zasługujesz na rangę stylista....

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

6

Nevethir napisał/a:

Usunąłem te grupy bo są zbędne, a poza tym nie zasługujecie na nie (zero zaangażowania w rozwój serwisu). A to, że style z phpBB przerabiasz nie znaczy że zasługujesz na rangę stylista....

zobacz na pun.pl czy ja przerabiam style big_smile hmm ale jak nie chcesz to nie. Nie będę zmuszał cię do tego