1

Temat: Integracja PunBB z PHP-Fusion

No właśnie mam stronę w PHP-Fusiona i forum z PunBB. Pytanie jak to zintegrować ze sobą ?? ?eby np. rejestrując się na stronie, być zarejestrowanym na forum ??

2

Odp: Integracja PunBB z PHP-Fusion

zmodyfikować trochę baze...
trochę kod i powinno działać tongue
a tak na serio, to spróbuje coś zmajstrować bo mi też się to przyda wink

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

3

Nevethir napisał/a:

zmodyfikować trochę baze...
trochę kod i powinno działać tongue
a tak na serio, to spróbuje coś zmajstrować bo mi też się to przyda wink

Skoro widzę, że zajmujesz sie kodem punbb to może mógłbyś zrobić poprawkę aby pod avatarem usera czy nad wyswietlał się wpisany w profilu nr icq czy jabbera (dowolny i tak będzie przetłumaczone jako gg smile). Dzięki z góry big_smile

4

raczej w sensie modyfikacji, poza tym tłumaczenie icq jako gg to samobójstwo.... icq ma swoja bramke a gg swoja tongue

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

5

Znaczy się rozchodzi mi się o to, że zmienię ICQ na GG i jak będą jakieś bramki czy linki to też je pozmieniam. Tylko chciałbym, żeby numer wyświetlał się pod avatarem. Mógłbyś podać taką zmianę do viewtopic.php?

6

Cyki napisał/a:

Znaczy się rozchodzi mi się o to, że zmienię ICQ na GG i jak będą jakieś bramki czy linki to też je pozmieniam. Tylko chciałbym, żeby numer wyświetlał się pod avatarem. Mógłbyś podać taką zmianę do viewtopic.php?

Ostatnio robiłem to u siebie. Poczytaj tutaj: http://www.punres.org/doku.php?id=tutor … o_in_posts

www.bulgaricus.com
Wszystko o Bułgarii po polsku

7

Sorki za odkopanie topicku ale jest mi właśnie potrzebne zintegrować fusiona z punBB, sam nie dam sobie rady. Ktoś jużmoże coś zmajstrował ??

8

Ok, ja to dopiero odkopie ;]

Jak tam Wojnar - udało Ci się zintegrować te dwa skrypty? Jeśli tak, to jak?

9

Proszę o odpowiedź co z tą integracją?