Temat: Integracja PunBB z PHP-Fusion
No właśnie mam stronę w PHP-Fusiona i forum z PunBB. Pytanie jak to zintegrować ze sobą ?? ?eby np. rejestrując się na stronie, być zarejestrowanym na forum ??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No właśnie mam stronę w PHP-Fusiona i forum z PunBB. Pytanie jak to zintegrować ze sobą ?? ?eby np. rejestrując się na stronie, być zarejestrowanym na forum ??
zmodyfikować trochę baze...
trochę kod i powinno działać ![]()
a tak na serio, to spróbuje coś zmajstrować bo mi też się to przyda ![]()
zmodyfikować trochę baze...
trochę kod i powinno działać
a tak na serio, to spróbuje coś zmajstrować bo mi też się to przyda
Skoro widzę, że zajmujesz sie kodem punbb to może mógłbyś zrobić poprawkę aby pod avatarem usera czy nad wyswietlał się wpisany w profilu nr icq czy jabbera (dowolny i tak będzie przetłumaczone jako gg
). Dzięki z góry ![]()
raczej w sensie modyfikacji, poza tym tłumaczenie icq jako gg to samobójstwo.... icq ma swoja bramke a gg swoja ![]()
Znaczy się rozchodzi mi się o to, że zmienię ICQ na GG i jak będą jakieś bramki czy linki to też je pozmieniam. Tylko chciałbym, żeby numer wyświetlał się pod avatarem. Mógłbyś podać taką zmianę do viewtopic.php?
Znaczy się rozchodzi mi się o to, że zmienię ICQ na GG i jak będą jakieś bramki czy linki to też je pozmieniam. Tylko chciałbym, żeby numer wyświetlał się pod avatarem. Mógłbyś podać taką zmianę do viewtopic.php?
Ostatnio robiłem to u siebie. Poczytaj tutaj: http://www.punres.org/doku.php?id=tutor o_in_posts
Sorki za odkopanie topicku ale jest mi właśnie potrzebne zintegrować fusiona z punBB, sam nie dam sobie rady. Ktoś jużmoże coś zmajstrował ??
Ok, ja to dopiero odkopie ;]
Jak tam Wojnar - udało Ci się zintegrować te dwa skrypty? Jeśli tak, to jak?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź