1

Temat: Zostań Betatesterem!

Witam,
Od jakiegoś czasu jestem członkiem pierwszego w Polsce (chyba) zrzeszenia betatesterów sprzętu i oprogramowania - Betateam. Serwis powoli zaczyna się rozwijać, dlatego chciałbym zaprosić wszystkich, którzy mają odrobinę wolnego czasu   do spróbowania swoich sił w betatestingu. Nie ukrywam, że jest to zajęcie dla pasjonatów komputerów, choć może ktoś inny też się zainteresuje.
Więcej informacji znajdziecie na stronie: http://betateam.pl . Jeśli chcesz, możesz podczas wypełniania ankiety podać mój nick - Slavo, ale w żadnym wypadku nie zmuszam. Myślę, że jest to ciekawa inicjatywa i może się rozwinąć. Dobrze jest później wzbogacić swoje CV o takie informacje.
Powodzenia!

Mam nadzieję, że nie zostanie to uznane za spam. Ja (jak i nikt inny) nie czerpię z tego żadnych korzyści, a Wy możecie (szczegóły na stronie)!

2

Odp: Zostań Betatesterem!

Hmm czy ktoś się rejestrował tam oprócz Slavo bo nie wiem czy jest sens tam przystępowania hmm A i czy angol jest obowiązkowy ??? Bo nie znalazłem tam żadnej wzmianki na temat tego hmm

3

Odp: Zostań Betatesterem!

Coś słabo szukasz, ja znalazłem tam ludzi którzy sie rejestrowali oprócz Slavo i znalazłem regulamin....