Temat: Punbb... modifed by skoruppa ?:)
Zaczalem sie bawic znow skryptem punbb bo nie ma co jest on swietny. Zaczalem robic forum takie jak bym chcial, zaczalem dodawac tego co mi w nim brak. Narazie jeszcze tworze i troche pracy przy tym bedzie.
No ale postanowilem w momecie jak skacze wydac to
w 2 wersjach z portalem i bez, bedzie to cos jak phpbb modifed by przemo albo frontpage punbb (czy jakos tak).
Narazie jest kilka modow i cos odemnie (glownie styl). Troche tez jakby system styli zmienie (ale nie bardzo) aby byly te upragnione guziki "nowy teamt" itd odrazu w stylu (rozne style rozne guziki). Spolszcze tez wszytskie mody jakie zainstaluje.
Ktos sie spyta po co? Ja to robie dla siebie a ze odrazu chce wydac to chyba nie zle? Taka wersja moze sie tez przydac osobom ktore nie znaja sie wcale na php i mysql przez co np zainstalowanie 2 modow ktore kloca sie ze soba (bo kaza to samo zmienic w cos innego) jest problemem a wrecz niemozliwe.
Prosze o oceny: http://mailunderground.net-zen.com/index.php
Z tego co pamietam to tam od siebie dodalem to ze sa inne ikonki w indexie a inne w viewforum (niby nic trudnego ale mi sie podoba
). Ikonki sa w oddzielnej tabelce (lepiej to wyglada niz zeby byly obok nazwy tematu czy postu).... sa ikonki profilu tlena i gg.. cos tam jeszcze robilem ale dosc pozno w nocy i teraz juz nie kojarze.
Ostatnio edytowany przez skoruppa (2006-05-10 14:31:04)