FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Strony 1
A co dokładnie chciałeś nam pokazać, bo takie fora jak Twoje to widziałem już tysiące?!?
Najlepsze jest to w stopce: PL version by Monstrual. z moim tlumaczeniem frontendu.. profesjonalny hosting z tego cba... nie ma co
:]
Oj, saicozis, nieładnie, nieładnie....
To chyba nie wina saicozis
Można napisać do tego cba.pl w sprawie tłumacznia,
ale co jak co, ale to dzieki im punBB zyskało jako taką popularność ![]()
Co do tematu, to może nie tyle forum, co strona wydaje się być ciekawa. Fajny automat zbudowałeś ![]()
Ostatnio edytowany przez polkO (2006-05-06 21:30:24)
Najlepsze jest to w stopce: PL version by Monstrual. z moim tlumaczeniem frontendu.. profesjonalny hosting z tego cba... nie ma co
:]
Heh no nie jest tak do konca jak Ci sie wydaje. Mowisz ze to Twoje tłumaczenie? Ok. Ale Ty nie przetłumaczyłeś panelu admina w punbb
A moderator (monstrual) cba.pl to zrobił i dlatego sie wpisał w stopce. Zapoznaj sie blizej z ofertą cba.pl a przekonasz sie ze to dobry i co najważniejsze darmowy hosting.
Zgadzam się - nie jest zły.
Ale niech napisze PL version Admin Panel by monstrual, albo uzgodni z Nevem stopke ![]()
Ostatnio edytowany przez polkO (2006-05-07 09:20:41)
napisalem ze moje tlumaczenie frontendu... frontend to to co uzytkownik widzi ![]()
Czyli dokładnie co?
Bo mnie to się kojarzy z nagłówkiem i stopką. ![]()

lang/polish i wszystkie pliki w nim
a panel admina moze byc jego robota ale niech sie nie podpisuje ze cale tlumaczenie :]
no wlasnie wiem, teraz to zauwazylem ![]()
Strony 1