1

Temat: oznaczanie postów jako przeczytane od razu

oto jak wiadomo przeczytane posty oznaczają się jako przeczytane dopiero po kilkunastu minutach u mnie na forum wink u Was od razu smile jaki to mod big_smile ??

2

Odp: oznaczanie postów jako przeczytane od razu

mark as read z punres.org smile

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

3

Który? Bo ten: http://www.punres.org/viewtopic.php?id=321&p=3 za cholerę nie idzie zainstalować bo ktoś leniwy pisał instrukcję hmm

4

Jak leniwy, jakie problemy masz?

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

5

Tak jak napisałem w przytaczanym temacie pierwszy kod do znalezienia

#---------[ 5. FIND (line: 176) ]---------------------------------------------
#

else

#

Akurat w tej linii niema "elsa" no szukaj wiatru w polu - tych pętli jest tam w cholerę w okolicy przecież hmm

6

To najbliżej tej linii szukaj... mod był pisany pod starsze wersje i dlatego się mogło trochę poprzesuwać...

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

7

chodzi o "else" z linijki 188 (jeśli dobrze pamiętam, w każdym razie najbliższa kolejna linijka z "else")

8

Odświeżę ten temat bo też miałem ten problem wink
Oto w jaki sposób należy go rozwiązać:

if (in_array(basename($_SERVER['PHP_SELF']), array('index.php', 'search.php')))
        $tpl_temp .= "\n\t\t\t".'</ul>'."\n\t\t\t".'<ul class="conr">'."\n\t\t\t\t".'<li><a href="search.php?action=show_new">'.$lang_common['Show new posts'].'</a></li>'."\n\t\t\t\t".'<li><a href="misc.php?action=markread">'.$lang_common['Mark all as read'].'</a></li>'."\n\t\t\t".'</ul>'."\n\t\t\t".'<div class="clearer"></div>'."\n\t\t".'</div>';
    else if (basename($_SERVER['PHP_SELF']) == 'viewforum.php')
            $tpl_temp .= '</ul>'."\n\t\t\t".'<p class="conr"><a href="misc.php?action=markforumread&id='.$id.'">'.$lang_common['Mark forum as read'].'</a></p>'."\n\t\t\t".'<div class="clearer"></div>'."\n\t\t".'</div>';
    else
        $tpl_temp .= "\n\t\t\t".'</ul>'."\n\t\t\t".'<div class="clearer"></div>'."\n\t\t".'</div>';

Ostatnio edytowany przez daris (2008-01-21 21:36:33)

9

Witam, mam pytanko, jak zainstalować ten mod, tutaj widzę tylko kod ale co z nim zrobić, gdzie wkleić, niestety nie wiem. Jestem nowy w tym "temacie" i pasowałoby się nauczyć instalować modyfikacje na swoim forum smile z góry dzięki za pomoc!