Temat: oznaczanie postów jako przeczytane od razu
oto jak wiadomo przeczytane posty oznaczają się jako przeczytane dopiero po kilkunastu minutach u mnie na forum
u Was od razu
jaki to mod
??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
oto jak wiadomo przeczytane posty oznaczają się jako przeczytane dopiero po kilkunastu minutach u mnie na forum
u Was od razu
jaki to mod
??
mark as read z punres.org ![]()
Który? Bo ten: http://www.punres.org/viewtopic.php?id=321&p=3 za cholerę nie idzie zainstalować bo ktoś leniwy pisał instrukcję ![]()
Jak leniwy, jakie problemy masz?
Tak jak napisałem w przytaczanym temacie pierwszy kod do znalezienia
#---------[ 5. FIND (line: 176) ]---------------------------------------------
#
else
#Akurat w tej linii niema "elsa" no szukaj wiatru w polu - tych pętli jest tam w cholerę w okolicy przecież ![]()
To najbliżej tej linii szukaj... mod był pisany pod starsze wersje i dlatego się mogło trochę poprzesuwać...
chodzi o "else" z linijki 188 (jeśli dobrze pamiętam, w każdym razie najbliższa kolejna linijka z "else")
Odświeżę ten temat bo też miałem ten problem ![]()
Oto w jaki sposób należy go rozwiązać:
if (in_array(basename($_SERVER['PHP_SELF']), array('index.php', 'search.php')))
$tpl_temp .= "\n\t\t\t".'</ul>'."\n\t\t\t".'<ul class="conr">'."\n\t\t\t\t".'<li><a href="search.php?action=show_new">'.$lang_common['Show new posts'].'</a></li>'."\n\t\t\t\t".'<li><a href="misc.php?action=markread">'.$lang_common['Mark all as read'].'</a></li>'."\n\t\t\t".'</ul>'."\n\t\t\t".'<div class="clearer"></div>'."\n\t\t".'</div>';
else if (basename($_SERVER['PHP_SELF']) == 'viewforum.php')
$tpl_temp .= '</ul>'."\n\t\t\t".'<p class="conr"><a href="misc.php?action=markforumread&id='.$id.'">'.$lang_common['Mark forum as read'].'</a></p>'."\n\t\t\t".'<div class="clearer"></div>'."\n\t\t".'</div>';
else
$tpl_temp .= "\n\t\t\t".'</ul>'."\n\t\t\t".'<div class="clearer"></div>'."\n\t\t".'</div>';Ostatnio edytowany przez daris (2008-01-21 21:36:33)
Witam, mam pytanko, jak zainstalować ten mod, tutaj widzę tylko kod ale co z nim zrobić, gdzie wkleić, niestety nie wiem. Jestem nowy w tym "temacie" i pasowałoby się nauczyć instalować modyfikacje na swoim forum
z góry dzięki za pomoc!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź