FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Strony 1
I znowu nuda
I to jeszcze tandetna nuda imitująca phpbb (po co?) z nutką lenistwa (jak się chce rozkrecić forum to trzeba się trochę wysilić, a nie pisać wyciskające łezkę w oku posty typu "Proszę zarejestrujcie się i coś napiszcie, bo nikt nie chce!").
Ale żeby nie było o samych negatywach, to powiem, że temat forum jest ciekawy i konkretny i może forum mieć potencjał, ale zależy to od Ciebie wicek15 ![]()
Oj, widzę kolega wicek15 drażliwy jakiś!? Wiem, że krytyka nie zawsze się podoba, ale nie rozumiem po co w takim wypadku dałeś ten wątek w dziale Pokazówka? Oczekiwałeś westchnięcia pełne zachwytu?
Gdybyś czytał uważniej, to byś zrozumiał, że tematyka Twojego forum jest jedyną rzeczą jaką pochwaliłem w swoim poście ![]()
Ostatnio edytowany przez Bulgaricus (2006-03-19 14:13:33)
Banika chcesz zarobic? Naucz się do cholery czytać ze zrozumieniem i tolerować konstruktywną krytykę. Sam żałuję, że zrobiłem ten styl, Bulgaricus ma racje, że jest beznadziejnie nudny, niszczy cały klimat i piekno PunBB.
Strony 1