Temat: Hack80----Forum poświęcone Hackerstwu
Adres mojego formum to www.hack80.za.pl.
Zapraszam również na moją strone www.hack80.za.pl.
Strona i forum poświęcone Hackerstwu.
Zapraszam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Adres mojego formum to www.hack80.za.pl.
Zapraszam również na moją strone www.hack80.za.pl.
Strona i forum poświęcone Hackerstwu.
Zapraszam
Nie chce byc uszczypliwy no ale
Skoro strona o "hackerstwie" to niby czemu zakladasz temat
Czy ma ktoś jakis dobry edytor virusów??
Z góry dziekuję!!
Jakbys sie na tym znal to bys wiedzial, ze czegos takiego nie ma i jak sam napisales na tej swojej stronie to hackerstwo nie na tym polega
dodatkowo to do tematu "Podziel się z innymi"
otwórz pisze sie przez ó a nie u bo otworzyc ![]()
Jezuuu Drogi. Tragedia. Ty uważasz się za hakera ? I Zamiast wirusów piszesz wirusov ?
Napalony małolat który, przeczytał coś i znalazł darmowy prgram dzięki któremu "hakuje". Strona jest bardzo kiepsko wykonana (może shakuj jakąś znaną i podpatrz ich kod ??) W dziale porady na dole masz "Jeśli chcesz więcej programików ..." To końcu to są porady czy programiki ?? W wstęp masz
-lamer- Powszechnie znienawidzony typ komputerowca. Jest to porostu komputerowy 'szpaner'. Popisuje się swoim brakiem wiedzy, uważa ze jest najlepszy[ale tak nie jest...;)]. Ze wzg. na swoja głupotę jest bardzo ucišżliwy.Lamer nie powie, ze jest lamerem, ale rozpoznać można go po pytaniach typu: 'umiesz hackowac, błagam naucz mnie!'To jest bardzo mądre
I jeszcze coś. Jeśli wejscie dla ciebie na czyjś PC za pomocą darmowego programu jest hakerstwem to dziękuje cię bardzo za hakowanie. Hakowanie tak samo jak tworzenie stron czy programów jest sztuką, i żeby uwarzac się za hakera, webmastera czy programiste trzeba być naprawdę dobrym w tym co się robi, a po tej stronie to nie widać tej dobroci ![]()

"Piekłem są inni webmasterzy." - Jean-Paul Sartre
Twoja strona jest przykładem na to, jakich stron robić się nie powinno ![]()
Polecam lekture tej strony: http://lebkowski.info/html-hell.php
kiedys trzeba zaczac, ale nie warto tego swiatu pokazywac ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź