Temat: Szukam linku do strony o wyższości punBB nad phpBB ?
Hej,
Kiedyś był na forum taki link do strony, jednak nie pamiętam gdzie się on znajdował. Coś mi się zdaje, że był kiedyś w podpisie Nevethira ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej,
Kiedyś był na forum taki link do strony, jednak nie pamiętam gdzie się on znajdował. Coś mi się zdaje, że był kiedyś w podpisie Nevethira ...
juz jej nie ma ze wzlegdow ekonomicznych (nikomu sie nie chcialo pracowac) ![]()
Nevethir, a możesz mi przesłać sam tekst na e-maila ?
a jaki tam tekst był?
właśnie ma ktoś ten tekst ?
ale jaki tekst?!
nie bylo zadnego tekstu
byla dyskusja...
Z tego co słyszałem, PunBB posiada bardzo mało błędów (ze względu na swoją prostotę), jest bardzo szybkie, banalne w instalacji, aktualizacji, modyfikacji i konfiguracji
Ostatnio PunBB zostało krótko opisane w pewnym czasopiśmie i dzięki Bogu, bo inaczej nie dowiedziałbym się, że istnieje ![]()
Ostatnio PunBB zostało krótko opisane w pewnym czasopiśmie i dzięki Bogu, bo inaczej nie dowiedziałbym się, że istnieje
Nie tylko w jednym
Ostatnio o punBB było w :
-InternetMaker
-Komputer Świat Ekspert
Może jeszcze gdzieś, ale widziałem tylko w tych ![]()

bo jest platne i ma wieksze mozliwosci
bo swoja droga IPB jest jedne z najlepszych ... no jeszcze vB ![]()
No widzisz, ja od punBB wole IPB, a punBB wybrałem tylko dlatego, że chwilowo nie mam pieniędzy na licencję do IPB. Po internecie wprawdzie krążą jakieś stare wersje plików do postawienia IPB, ale ich używanie nie jest już zgodne z prawem. Po prostu skrypt jest płatny i nic nie da się z tym zrobić.
chyba, ze ma sie triala
sciagnietego przed zmiana licencji podobno wtedy mozna
Heh, niestety, ale nie, trzeba wykupić licencje inaczej jest to nielegalne. Tak samo w przypatku vBulletin.
wersja 1.3 jest bezplatna
Ale nielegalna i nieaktualizowana...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź