Temat: 1.2.10
Zanim dostaniemy do użytku wersję 1.3 Rickard wydał 1.2.10 - paczkę z poprawkami. Mam nadzieję, że nie będzie ona już aktualizowana do 1.2.11 i będziemy mogli spokojnie przesiąść się wkrótce na 1.3 ![]()
Mateusz Wojnarowski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zanim dostaniemy do użytku wersję 1.3 Rickard wydał 1.2.10 - paczkę z poprawkami. Mam nadzieję, że nie będzie ona już aktualizowana do 1.2.11 i będziemy mogli spokojnie przesiąść się wkrótce na 1.3 ![]()
Jestem nowy i zielony w dziedzinie punBB więc wybaczcie głupie pytanie. Chciałbym wiedzieć czy punBB 1.2.10. posiada polski interfejs, a jeżeli tak to skąd go ściągnąć.
Jeżeli natomiast wyżej wymieniona wersja nie posiada polskiego interfejsu to proszę o polecenie wersji punBB która takowy interfejs posiada.
Z góry dziękuję za pomoc.
Polski interfejs? Chodzi Ci o panel admina?
Spolszczenie skryptu od strony uzytkownika jest dostepne w dziale Download -> tłumaczenia.
Panel administratora bedzie tłumaczony dopiero od wersji 1.3, ponieważ teraz nie jest przystosowant do tego.
Spolszczenie w wersji 1.2.10 nic się nie zmieniło od tego w porzedniej. Pobierzesz je z tąd: http://punbb.tox.pl/download.php?cat=2
(panel admina nie będzie spolszczony)
Ostatnio edytowany przez polkO (2006-02-06 17:02:18)
Dziękuję za pomoc właśnie o to mi chodziło. Zarejestruję się tu bo widze profesjonalistów znających się na rzeczy.
Kiedy wkoncu będzie 1.3 ? (niecierpliwy...)
jutro
nie wierzę! Trąbi się o nim już od ponad pół roku ![]()
hehe, tego kiedy będzie wersja 1.3, to chyba nawet sam Rickard nie wie ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź