Temat: Własny serwer
Szukam jakiegoś poradnika polskiego żeby zrobić sobie mini serwer na moim komputerze żeby robić style itp.
I jakie programy(coś w rodzaju Apacze) by się przydały na zrobienie takiego serwera chodzi mi tu jakieś darmowe. ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szukam jakiegoś poradnika polskiego żeby zrobić sobie mini serwer na moim komputerze żeby robić style itp.
I jakie programy(coś w rodzaju Apacze) by się przydały na zrobienie takiego serwera chodzi mi tu jakieś darmowe. ![]()
www.apachefriends.org -> cały serwer (apache+php+mysql+pear i inne bzdury)
I znowu po angielsku
ale thx mam juz po polsku zaraz napisze tylko zobaczę czy działa PunBB ![]()
W wolnej chwili postaram się napisać poradnik jak zainstalować własny serwer @ Windows ;] Cierpliwości...
@Duch
tylko po co, do zastosowań domowych spokojnie wystarczy xampp, jest zdecydowanie lepszy od czystego apache bo ma fajny panel admina ![]()
Ja mimio wszystko wole własny, może większa satysfakcja?
A może ktoś wie co z Linuxem (Ubuntu), nie sposób go przecież pominąć w kwestii domowych serwerów ?
Zna ktoś jaki poradnik do zrobienia samego PunBB (mam już całego Apache z Php5 i MySql) ?
Z góry dziękuje
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź