Odp: Darmowe serwery, na których można zainstalować PunBB
OK, niby działa na mySQLu w tej wersji, ale CHMODów i tak się zmienić nie da, więc forum nie będzie tam działać. A szkoda, bo serwer całkiem ciekawy.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
OK, niby działa na mySQLu w tej wersji, ale CHMODów i tak się zmienić nie da, więc forum nie będzie tam działać. A szkoda, bo serwer całkiem ciekawy.
CBA.pl
Bardzo fajny serwer. Niedawno dodali obsługę baz SQlite więc punBB pójdzie bez problemów ![]()
jesli chodzi o cba.pl to jego plusy i minusy (minusow raczej malo ^^)
325mb miejsca, mozliwosc posiadania 25 subdomen, tylko jedna reklama u gory dopasowujaca sie kolorystycznie, jeden plik max 3 mb, dodatkowo forum nietrzeba zainstalowac, poprostu w swoim panelu wypierasz odpowiednia opcje,i pliki sa na serwerze :]
pozdr dla wszystkich
Ostatnio edytowany przez Maruder (2006-04-14 09:58:22)
Co do cba to ja trochę narzekam - średnio raz na tydzień serwis jest niedostępny przez kilka godzin...poza tym raczej bez problemów.
- 100 MB pojemności
- 1 GB transferu / miesiąc
- MySQL, PHP,
- CGI, PERL,
- Panel administracyjny
- Nieograniczona ilość baz MySQL,
- Nieograniczona ilość kont FTP,
- Nieograniczona ilość subdomen...
Nie wiem czy jest dobry, bo go nie testowałem ![]()
Zbyt piękne, żeby dłużej się utrzymało ![]()
Czasami się baza psuje.
http://www.iplaneta.info
To baaaaardzo dobry serwer.
Szybko działa, dostępny hosting w trzech pakietach i wszystko za free!
Tylko do CPanelu tylko w godzinach rannych i wieczornych można się dostać.
Ale ogólnie spox ![]()
dziala...
www.yoyo.pl
duzo ciekawych opcji polecam bo sam nie wiem o co tam chodzi moze wy to rozszyfrujecie ja umiem tylko fora robic chyba ze macie jakies fajne poradniki to prosze o podanie ich nizej
Ja powiem, że PunBB można postawić ogólnie wszędzie, gdyż nie jest to aż takie monstrum jak Przemo.
Osobiście to nie polecam yoyo.pl ze względu na to, że mają wolne serwery.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź