Temat: Duch's Home Page
Poprawiłem moją stronę domową, dodałem kilka nowych możliwości - oceniajcie!
PunBB | Simple Machines Forum
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poprawiłem moją stronę domową, dodałem kilka nowych możliwości - oceniajcie!
ładna, ale czarne czcionki zamień na coś innego :>
Bardzo fajne ;-)
tylko pod rozdzielczością 800x600 troszę mi się brzydko robi, ale to nic ![]()

Gorzej, że w newsleterze adres polko.p.l@gmail.com uznaje za niepoprawny ![]()
Ostatnio edytowany przez polkO (2005-08-15 17:31:32)
Duch, Twoja strona wygląda coraz ładniej. Obecny je wygląd bardzo mi się podoba!
Chciałem się zapytać, jaki jest cel Twojej strony? Jakie treści chciałbyś żeby przekazywała, albo jaką rolę chciałbyś żeby pełniła?
tylko pod rozdzielczością 800x600 troszę mi się brzydko robi, ale to nic
http://img116.imageshack.us/img116/1449/beztytuu6pl.png
Dorobie dzisiaj dynamiczne menu, będzie wyglądało ok.
Gorzej, że w newsleterze adres polko.p.l@gmail.com uznaje za niepoprawny
Coś skopałem podczas zaporzyczania skryptu sprawdzającego z PunBB, zrobie swój.
Chciałem się zapytać, jaki jest cel Twojej strony? Jakie treści chciałbyś żeby przekazywała, albo jaką rolę chciałbyś żeby pełniła?
Cel - download moich hacków PunBB, poradniki i pomoc do nich, a przede wszystkim rozwijanie moich zdolności programistycznych.
Cel - download moich hacków PunBB, poradniki i pomoc do nich...
Zastanawiam się, czy jest sens powielać treść w dwóch miejscach. Naturalnym miejscem dla mnie gdzie szukam takie rzeczy, to strony z supportem, czylu PunBB.tox.pl, PunBB.org. Może przy takiej treści warto jest skupić się na PunBB.tox.pl? Naprawdę niezłą robotę odwalacie z Nevethir tutaj!
Cel - ... a przede wszystkim rozwijanie moich zdolności programistycznych.
Tutaj mam dwa pomysły:
- stworzyć stronę (ale mająca jakiś cel) i ją rozwijać. Wtedy z jednej strony byś rozwijał swoje umiejętności webmasterskie, a przy okazji może powstałaby strona przydatna innym i przynosząca też jakieś korzyści finansowe jej autorowi.
- tworzyc odpłatnie strony dla "potrzebujacych". Nie jest z tym łatwo na rynku, ale jeżeli oferowałbyś sensowny poziom usług po korzystnych cenach, to zlecenia powinne być. Tworzyłbyś w ten sposób swoje portfolio wykonanych stron oraz znalazłbyś może sałych i dobrych klientów.
Broń boże nie chciałbym się wtrącać w cudze decyzje, także proszę traktować powyższe dywagacje jako wolne, niezobowiązujące filozofowanie ![]()
Zastanawiam się, czy jest sens powielać treść w dwóch miejscach. Naturalnym miejscem dla mnie gdzie szukam takie rzeczy, to strony z supportem, czylu PunBB.tox.pl, PunBB.org.
Warto, wtedy lepiej widać, że cokolwiek robie ;]
Może przy takiej treści warto jest skupić się na PunBB.tox.pl? Naprawdę niezłą robotę odwalacie z Nevethir tutaj!
Imho wystarczająco skupiam się nad tą stroną ;]
- stworzyć stronę (ale mająca jakiś cel) i ją rozwijać. Wtedy z jednej strony byś rozwijał swoje umiejętności webmasterskie, a przy okazji może powstałaby strona przydatna innym i przynosząca też jakieś korzyści finansowe jej autorowi.
PunBB.tox.pl - rozwijam ją, przynosi mi satysfakcje ale narazie nie korzyści ![]()
- tworzyc odpłatnie strony dla "potrzebujacych". Nie jest z tym łatwo na rynku, ale jeżeli oferowałbyś sensowny poziom usług po korzystnych cenach, to zlecenia powinne być. Tworzyłbyś w ten sposób swoje portfolio wykonanych stron oraz znalazłbyś może sałych i dobrych klientów.
Wiesz jak kogoś takiego trudno znależć?
Btw. ta strona jest też moim blogiem ;>
Wydana wersja 2.0.1. Poprawiony błąd związany z dodawaniem użytkownika do newslettera.
Tu sam autor mówi za stronę ale bym dał inny styl
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź