1

Temat: Duch's Home Page

Poprawiłem moją stronę domową, dodałem kilka nowych możliwości - oceniajcie!

Duch.int.pl

Żyj tak, jakbyś miał umrzeć jutro. Ucz się tak, jakbyś miał żyć wiecznie. ~Mahatma Gandhi
PunBB | Simple Machines Forum

2

Odp: Duch's Home Page

ładna, ale czarne czcionki zamień na coś innego :>

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

3

Bardzo fajne ;-)

tylko pod rozdzielczością 800x600 troszę mi się brzydko robi, ale to nic smile
http://img116.imageshack.us/img116/1449/beztytuu6pl.png

Gorzej, że w newsleterze adres polko.p.l@gmail.com uznaje za niepoprawny sad

Ostatnio edytowany przez polkO (2005-08-15 17:31:32)

4

Duch, Twoja strona wygląda coraz ładniej. Obecny je wygląd bardzo mi się podoba!

Chciałem się zapytać, jaki jest cel Twojej strony? Jakie treści chciałbyś żeby przekazywała, albo jaką rolę chciałbyś żeby pełniła?

www.bulgaricus.com
Wszystko o Bułgarii po polsku

5

polkO napisał/a:

tylko pod rozdzielczością 800x600 troszę mi się brzydko robi, ale to nic smile
http://img116.imageshack.us/img116/1449/beztytuu6pl.png

Dorobie dzisiaj dynamiczne menu, będzie wyglądało ok.

polkO napisał/a:

Gorzej, że w newsleterze adres polko.p.l@gmail.com uznaje za niepoprawny sad

Coś skopałem podczas zaporzyczania skryptu sprawdzającego z PunBB, zrobie swój.

Bulgaricus napisał/a:

Chciałem się zapytać, jaki jest cel Twojej strony? Jakie treści chciałbyś żeby przekazywała, albo jaką rolę chciałbyś żeby pełniła?

Cel - download moich hacków PunBB, poradniki i pomoc do nich, a przede wszystkim rozwijanie moich zdolności programistycznych.

Żyj tak, jakbyś miał umrzeć jutro. Ucz się tak, jakbyś miał żyć wiecznie. ~Mahatma Gandhi

6

Duch Forum napisał/a:

Cel - download moich hacków PunBB, poradniki i pomoc do nich...

Zastanawiam się, czy jest sens powielać treść w dwóch miejscach. Naturalnym miejscem dla mnie gdzie szukam takie rzeczy, to strony z supportem, czylu PunBB.tox.pl, PunBB.org. Może przy takiej treści warto jest skupić się na PunBB.tox.pl? Naprawdę niezłą robotę odwalacie z Nevethir tutaj!

Duch Forum napisał/a:

Cel - ... a przede wszystkim rozwijanie moich zdolności programistycznych.

Tutaj mam dwa pomysły:
- stworzyć stronę (ale mająca jakiś cel) i ją rozwijać. Wtedy z jednej strony byś rozwijał swoje umiejętności webmasterskie, a przy okazji może powstałaby strona przydatna innym i przynosząca też jakieś korzyści finansowe jej autorowi.
- tworzyc odpłatnie strony dla "potrzebujacych". Nie jest z tym łatwo na rynku, ale jeżeli oferowałbyś sensowny poziom usług po korzystnych cenach, to zlecenia powinne być. Tworzyłbyś w ten sposób swoje portfolio wykonanych stron oraz znalazłbyś może sałych i dobrych klientów.

Broń boże nie chciałbym się wtrącać w cudze decyzje, także proszę traktować powyższe dywagacje jako wolne, niezobowiązujące filozofowanie smile

www.bulgaricus.com
Wszystko o Bułgarii po polsku

7

Bulgaricus napisał/a:

Zastanawiam się, czy jest sens powielać treść w dwóch miejscach. Naturalnym miejscem dla mnie gdzie szukam takie rzeczy, to strony z supportem, czylu PunBB.tox.pl, PunBB.org.

Warto, wtedy lepiej widać, że cokolwiek robie ;]

Bulgarcius napisał/a:

Może przy takiej treści warto jest skupić się na PunBB.tox.pl? Naprawdę niezłą robotę odwalacie z Nevethir tutaj!

Imho wystarczająco skupiam się nad tą stroną ;]

Bulgarcius napisał/a:

- stworzyć stronę (ale mająca jakiś cel) i ją rozwijać. Wtedy z jednej strony byś rozwijał swoje umiejętności webmasterskie, a przy okazji może powstałaby strona przydatna innym i przynosząca też jakieś korzyści finansowe jej autorowi.

PunBB.tox.pl - rozwijam ją, przynosi mi satysfakcje ale narazie nie korzyści hmm

Bulgarcius napisał/a:

- tworzyc odpłatnie strony dla "potrzebujacych". Nie jest z tym łatwo na rynku, ale jeżeli oferowałbyś sensowny poziom usług po korzystnych cenach, to zlecenia powinne być. Tworzyłbyś w ten sposób swoje portfolio wykonanych stron oraz znalazłbyś może sałych i dobrych klientów.

Wiesz jak kogoś takiego trudno znależć?

Btw. ta strona jest też moim blogiem ;>

8

Wydana wersja 2.0.1. Poprawiony błąd związany z dodawaniem użytkownika do newslettera.

9

Tu sam autor mówi za stronę ale bym dał inny styl