1

Temat: Dalsze losy polskiego supportu

Co jest z wami? Czego tutaj prawie nic się nie dzieje? Już dawno została wydana wersja 1.3 PunBB, a tu żadnych postów na ten temat nie przybywa. Ktoś tu jeszcze zagląda?

Może warto by zrobić jakąś kampanię reklamową dotyczącą wydania PunBB 1.3, które ma możliwość łatwej instalacji rozszerzeń (jednym kliknięciem), a przede wszystkim zaktualizować skrypt polskiego supportu do 1.3. PunBB 1.3 w standardowej instalacji zawiera kilka przydatnych rozszerzeń (m.in prywatne wiadomości).

A i co ze spolszczeniem PunBB 1.3? Trzeba by się w końcu za nie wziąć... ;]

Co do Fluxbb - narazie projekt stoi w miejscu, tzn. omawiana jest przyszłość tego skryptu.

2

Odp: Dalsze losy polskiego supportu

No zdałoby się coś zrobić.

Co do tłumaczenia, to ja posiadam spolszczenie z Fluxa, po powrocie z ferii zajmę się przerobieniem tłumaczenia PunBB, tak, żeby było to oficjalne tłumaczenie.

3

Zajrzyj do działu tłumaczenia - tam już jest częściowe spolszczenie

4

Wiem, ale już wcześniej od Wojnara dostałem.

5

Wszystko tam jest przetłumaczone?

6

O ile wiem bez panelu admina smile

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

7

Moglibyście gdzieś wrzucić to tłumaczenie które macie?

8

Wrzucę pod PunBB jak tylko wrócę do domu, bo aktualnie jestem w Zakopanem.

9

daris moim zdaniem, póki nie ma pełnego spolszczenia to wiesz jak sie patrzy na całe forum.
Jak wyjdzie oficjalne dopieszczone Polskie tłumaczenie + kampania tak jak mówisz to PunBB sie moim zdaniem rozkręci.

www.pcmod.pl - Forum o tematyce komputerowej. Diagnostyka, naprawa, overclocking, software.
http://img113.imageshack.us/img113/523/993a3cb39134bda0in4.gif

10

Dlatego musimy się wziąć za "dopieszczanie" spolszczenia big_smile

Na razie pracuję nad rozszerzeniem Downloadu, przyda się do udostępniania spolszczonych rozszerzeń na tym forum ;P

11

Wszystko się przyda bo punBB to dobry skrypt smile