Temat: Denerwuje Cie słowo "serwis" po E-mail i PW?

Mnie przy każdym poście na prawo od E-mail i PW wyświetlało sie słowo serwis, które przekierowywało na strone główną.

Otwórz viewtopic.php idź do linii 245 i dodaj do komentarza 2 linie tak jak poniżej:

// if ($cur_post['url'] != '')
// $user_contacts[] = '<a href="'.pun_htmlspecialchars($cur_post['url']).'">'.$lang_topic['Website'].'</a>';

Od tej pory znikło mi serwis, a z forum nic złego sie nie dzieje wink.

Ostatnio edytowany przez Reaktor (2008-08-22 14:15:28)

www.pcmod.pl - Forum o tematyce komputerowej. Diagnostyka, naprawa, overclocking, software.
http://img113.imageshack.us/img113/523/993a3cb39134bda0in4.gif

2

Odp: Denerwuje Cie słowo "serwis" po E-mail i PW?

Reaktor napisał/a:

Mnie przy każdym poście na prawo od E-mail i PW wyświetlało sie słowo serwis, które przekierowywało na strone główną.

Otwórz viewtopic.php idź do linii 245 i dodaj do komentarza 2 linie tak jak poniżej:

// if ($cur_post['url'] != '')
// $user_contacts[] = '<a href="'.pun_htmlspecialchars($cur_post['url']).'">'.$lang_topic['Website'].'</a>';

Od tej pory znikło mi serwis, a z forum nic złego sie nie dzieje wink.

No świetnie - ale jak użytkownik poda w profilu swoją stronę, to już Ci się teraz nie pokaże...
Przekierowywało Cię na główną stronę, bo pewnie podałeś swoją big_smile big_smile lol smile

Z forum się nic nie stanie - żadne czary....
Mówiąc szczerze, to takie modyfikacje jak wydumałeś tylko szkodzą. Naczytają się ludzie a pół roku ktoś zapyta. "Bo mi serwis zniknął - pomoc"...

3

Odp: Denerwuje Cie słowo "serwis" po E-mail i PW?

elroy wink.
Nawet nie wiedziałem szczerze od czego to jest, przekerowywało mnie na moją strone to myślałem, że to tylko taki bajer, żeby do homepage przechodzić, a mnie denerwowało wink.
Zapewne to kwestia tłumaczenia, bo jak by było www to bym inaczej to zinterpretował.

Ostatnio edytowany przez Reaktor (2008-08-25 13:31:18)

www.pcmod.pl - Forum o tematyce komputerowej. Diagnostyka, naprawa, overclocking, software.
http://img113.imageshack.us/img113/523/993a3cb39134bda0in4.gif