Temat: [zlecę] utworzenie nowego komercyjnego forum (kilka kilkanaście k zł)

Witam,

Poszukuję specjalisty (praca w domu), wynagrodzenie będzie interesujące - kilka - kilkanaście tysiecy zł - do dogadania

Chcę założyć nowe forum (komercyjne) zlecę całość lub część pracy przy zakładaniau forum

czy można uruchomić następującą funkcjonalność (nigdy nigdzie takiej nie widziałem na wielu forach które przeglądałem):

Zaawansowane wyszukiwanie:
- wyświetlanie tylko takich wątków które zostały założone przez np: osoby cięższe niż 70kg, wyższe niż 180cm, płeć: kobiety
- wyszukiwanie wątków założonych i z odpowiedziami udzielonymi przez wybranego użytkownika

Wyświetlanie dodatkowych informacji o założycielach wątku przy wątku (tych które użytkownik forum chce udostępniać np. właśnie waga, wzrost, płeć i inne)

uproszczenie wyglądu forum (usunięcie informacji o zarejestrowanych użytkownikach, gościach itd

Przy czytaniu przez założyciela wątku odpowiedzi na jego wątek - możliwość przejścia do odczytania kolejnych odpowiedzi wyłącznie po zaznaczeniu jakichś opcji wyboru przy aktualnie odczytywanej odpowiedzi (checkbox) np: czego dotyczy dana odpowiedź: prasy, telewizji, internetu
lub system oceniania odpowiedzi

Płatność za rejestrację na forum (np. VISA lub przelew)

Jak mogę znaleźć osoby które mogłyby uruchomić dla mnie taką funkcjonalność?

i co wybrać?:

ipb Invision Power Board
VBulletin
phpBB by Przemo
phpBB2
phpBB3
myBB
smf
punbb

Dzięki wielkie z góry za pomoc

Robert

2

Odp: [zlecę] utworzenie nowego komercyjnego forum (kilka kilkanaście k zł)

Chyba większość funkcjonalności, które podałeś posiada Invision Power Board. Jednak darmowy MyBB podobno można zmodyfikować tak, żeby posiadał prawie całą funkcjonalność i wygląd ivp. Płatność można zrealizować prościej. Po prostu user wysyła płatny sms, w zamian dostaje hasło do swojego konta. Chyba właśnie na takiej zasadzie to działa. Co do funkcjonalności to nie jestem pewien jedynie czy jest mod na szukanie po danych użytkownika i i przejścia do dalszych odpowiedzi po zaznaczeniu czegoś tam.