1

Temat: FluxBB.pl

1 czerwca zostanie wydana Beta 3, FluxBB zostanie "zamrożony" (w sensie, że nowe funkcjonalności się już nie będą pojawiać, tylko błędy będą poprawiane), więc można by zacząć stawiać support. Przecież najpierw i tak trzeba by wszystko przygotować (a z tym się może trochę zejść), więc lepiej wcześniej pomyśleć niż przed premierą 1.3 ;]

Tak w ogóle to support FluxBB już powinien powstać z racji tego, że istnieje także wersja 1.2.x ;]

Więc wypadałoby postawić gdzieś 1.3, pobawić się z rozszerzeniami, przygotować wszystko i później wrzucać wszędzie newsy i popularyzować Flux'a ;]

Co wy na to?

2

Odp: FluxBB.pl

daris napisał/a:

Więc wypadałoby postawić gdzieś 1.3, pobawić się z rozszerzeniami, przygotować wszystko i później wrzucać wszędzie newsy i popularyzować Flux'a ;]

Co wy na to?

Jestem jak najbardziej za, przy czym myślę że warto się skupić tylko na 1.3 smile
Cieszę się, że jest osoba której się chce i ma umiejętności ( Daris ma na swoim koncie kilka ciekawych rozszerzeń na 1.3 z tego co zauważyłem.)

3

daris napisał/a:

1 czerwca zostanie wydana Beta 3, FluxBB zostanie "zamrożony" (w sensie, że nowe funkcjonalności się już nie będą pojawiać, tylko błędy będą poprawiane), więc można by zacząć stawiać support. Przecież najpierw i tak trzeba by wszystko przygotować (a z tym się może trochę zejść), więc lepiej wcześniej pomyśleć niż przed premierą 1.3 ;]

Tak w ogóle to support FluxBB już powinien powstać z racji tego, że istnieje także wersja 1.2.x ;]

Co wy na to?

Ja też jestem jak najbardziej za i równiez uważam, że lepiej zwracaą uwage na wersje 1.3 i jeśli mógłbym jakoś pomóc, to bardzo chętnie.

4

elroy napisał/a:

Jestem jak najbardziej za, przy czym myślę że warto się skupić tylko na 1.3 smile

Ale narazie trzeba będzie jeszcze "posupportować" także i 1.2.x (jako że 1.3 jeszcze nie wyszło)

elroy napisał/a:

Cieszę się, że jest osoba której się chce i ma umiejętności ( Daris ma na swoim koncie kilka ciekawych rozszerzeń na 1.3 z tego co zauważyłem.)

Wreszcie zostałem doceniony xD

Tylko, że szkoda że ci co mają najwięcej do gadania rzadko pojawiają się na forum... (mowa o adminach) ;]

5

daris - ja mogę postawić serwer i domenkę fluxbb.eu, pasuje?

6

kumiech napisał/a:

daris - ja mogę postawić serwer i domenkę fluxbb.eu, pasuje?

Przecież Wojnar już zakupił fluxbb.pl

Narazie czekam właśnie na odpowiedź adminów ;]

7

no ja za, juz sie dogadalismy wink
mowilem od poczatku zebys pisal jak bedziesz mial czas tongue

Pozdrawiam
Mateusz Wojnarowski

8

Ja mam (prawie) zawsze czas, tylko widocznie ty nie masz ;] (a tak w ogóle to masz nieaktualne gg w profilu)

9

daris napisał/a:

Ja mam (prawie) zawsze czas, tylko widocznie ty nie masz ;] (a tak w ogóle to masz nieaktualne gg w profilu)

No to jak się już Panowie dogadaliście, to proponuję, aby pod tą domeną zainstalować forum i możemy coś podyskutować smile

10

Kiedyś napewno będzie ;] Wojnar mi pisał, że dnsy już ustawione, podobno jemu działa (mi jeszcze nie), a czy forum jest zainstalowane to nie wiem. Ale napewno będzie w jaknajszybszym czasie ;]