1

Temat: Dodawanie [+] lub [SOLVED] w tematach z rozwiązanymi problemami

Czy jesteście za takim czymś? Uławtiło by to wyszukiwanie i od razu wiedziałoby się czy problem jest rozwiązany. A tak w ogóle to jeszcze przydałaby się taka zasada, że jeden problem = jeden temat

2

Odp: Dodawanie [+] lub [SOLVED] w tematach z rozwiązanymi problemami

Pomysł fajny. Kiedy ja byłem Moderatorem chciałem zrobić Kategorię Archiwum i przenieść wszystkie stare wątki do niego, aby reszta for była pusta. I robić wtedy odnowa, aby nie było takiego bałaganu. Jednak pomysł się nie spodobał Administracji.

3

kumiech napisał/a:

Kiedy ja byłem Moderatorem

A czemu już nie jesteś?

Co do Archiwum to narazie wydaje mi się zbędne. (bezsensowne tematy wystarczy zamykać)

4

Nie wiem, chyba dlatego, że często nie zaglądałem, bo prawie nikt nie pisał.

5

To trzeba rozkręcić jakoś to forum.

PS. Chociaż może nie, może zacznijmy rozkręcać nie powstały jeszcze support FluxBB ;]

6

Nie wiem jak teraz, ale jeszcze niedawno zwykły user tracił dość szybko prawo do edycji tytułu (domyślnie w PunBB, jak konkretnie się nazywała ta funkcja nie pamiętam, a wy z pewnością wiecie lub zaraz znajdziecie), co dość skutecznie uniemożliwia dodawanie czy to [+], czy to [solved] (mój typ ;]) przez osobę zainteresowaną.

7

Jestem za, pomysł (niekoniecznie) z powodzeniem wprowadzony w życie na kilku forach. Tego solved musieli by pilnować moderatorzy, w "pracowitość"/pamięć userów nie bardzo chce mi się wierzyć.

A co do forum... to IMHO bez sensu jest zakładać nowe. Obecne powinno być dostępne pod 2 domenami (z FluxBB jako gł.) i mieć 2 kategorie Pun 1.2 i Flux 1.3 tongue

Ostatnio edytowany przez Kane (2008-06-04 21:56:28)

8

Wg mnie drugie forum ma sens, tylko na razie nie ma sensu zbytnie popularyzowanie go - trzeba poczekać na "bardziej" stabilną wersję 1.3. W przyszłości FluxBB może się znaczenie różnić od PunBB (o ile tego drugiego będzie miał jeszcze kto rozwijać ;] ).

9

OK, ale nawet w takim razie obstawałbym przy opcji importu tych forum do jednej kategorii na Fluxbb.pl :-)

10

Wg mnie zbędne. Większość tematów tutaj i tak nie jest rozwiązanych, a nawet jeśli ktoś napisał odpowiedź to pytający nie daje znaku życia ;] - widocznie PunBB mu się nie spodobało ;]

11

He'h, jak uważasz :-)
A co do pytającego, to mógł sam znaleźć rozwiązanie ;-)