Temat: Liga-FM.pl - Football Manager Online
Mody:
Prywatne Wiadomości
Mapa Użytkowników
Top20 najaktywniejszych
BBCode
ModRewite
I parę innych mniej istotnych. Proszę o opinie i sugestie co można poprawić itp;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mody:
Prywatne Wiadomości
Mapa Użytkowników
Top20 najaktywniejszych
BBCode
ModRewite
I parę innych mniej istotnych. Proszę o opinie i sugestie co można poprawić itp;)
Czyli wszystko jest idealne?;)
Styl nawet ładny, tylko jakoś użytkowników brakuje ;]
Spokojnie forum dopiero co wystartowało;). Reklama już na paru serwisach jest. Także potrzeba teraz mam nadzieje tylko czasu;)
Wg mnie denerwuje banner u góry, nie można się skupić na tematach
- w top 20 uzytkowników wstawiło Ci się "n" między nickami, albo pozostało po "\n"
- w google map nie zmieniłeś kodowania i miejscowości z polskimi literami się krzaczą
- w modrewrite nie dopisałeś sobie podmiany znaków i zamiast np "ó" masz brak litery. Popraw to sobie czym prędzej, zanim użytkownicy nie będą podawali sobie linków do tematów.
Reszta na szybko chyba ok ![]()
modrewrite robiłem według instrukcji i nie mam pojęcia gdzie teraz dopisać, aby było dobrze.;/
modrewrite robiłem według instrukcji i nie mam pojęcia gdzie teraz dopisać, aby było dobrze.;/
Include/rewite.php
Ja mam tak, wycinam przy okazji wszelakie pytajniki i wykrzykniki ![]()
$url = strtr($url,');/!?:źżąćłśŔÁÂĂÄĹŕáâăäĺŇÓÔŐÖŘňóôőöřČÉĘËčéęëÇçĚÍÎĎěíîďŮÚŰÜůúűü˙ŃńżŻ','------zzaclsAAAAAAaaaaaaOOOOOOooooooEEEEeeeeCcIIIIiiiiUUUUuuuuyNnzZ-');szukam graczy do gry w fm 2010 moze zalozyli bysmy jakas lige jak ktos jest chetny moje gg 7881937
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź