1

Temat: Wykonam buttony 80x15 lub 94x15

Wasza kolorystyka, podajecie tekst oraz ew. element graficzny, który ma się tam znajdować.

Za wykoananie pracy umieszczacie na swojej stronie kod mojego buttona o rozmiarze 80x15. Czekam na zlecenia ;]

Żyj tak, jakbyś miał umrzeć jutro. Ucz się tak, jakbyś miał żyć wiecznie. ~Mahatma Gandhi
PunBB | Simple Machines Forum

2

Odp: Wykonam buttony 80x15 lub 94x15

Zamawiam 2 buttony (1x 80x15 i 1x 94x15) W zamian umieszcze twój button na moim forum i umieszcze twój link oraz dostaniesz range specjalną na moim forum "foundera" O tematyce telefony komórkowe nazwa forum www.se.fora.pl

3

Interesuje mnie komplet buttonow w roznych rozmiarach do mojego forum. Podobny styl wszystkich, proste ale estetyczne. Forum: skryptykatalogow.info. Jesli jestes zainteresowany napisz na konto bigmuzy w domenie gmail.com (taki maly antyspam wink), podaj jakies przyklady realizacji.
Pozdrawiam

4

Przepraszam, ale temat jest troche nieaktualny. Polecam strone http://www.lucazappa.com/brilliantMaker/buttonImage.php na ktorej kazdy powinien bez problemy wykonac taki button.

Żyj tak, jakbyś miał umrzeć jutro. Ucz się tak, jakbyś miał żyć wiecznie. ~Mahatma Gandhi
PunBB | Simple Machines Forum