1

Temat: PunBB z Wordpressem

Witam,
skorzystalem z artykułu ze strony : http://www.cms.rk.edu.pl/w/p/integracja … s-i-punbb/
Zrobilem wszystko jak było tam napisane. I teraz np jak chce sie zalogowac do WP to wyskakuje mi taki błąd 

Warning: include(../forum/config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mczaja/public_html/fr/wp-content/plugins/jl-punbb/jl-punbb.php on line 62

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../forum/config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/mczaja/public_html/fr/wp-content/plugins/jl-punbb/jl-punbb.php on line 62

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mczaja/public_html/fr/wp-content/plugins/jl-punbb/jl-punbb.php:62) in /home/mczaja/public_html/fr/wp-content/plugins/jl-punbb/jl-punbb.php on line 71

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mczaja/public_html/fr/wp-content/plugins/jl-punbb/jl-punbb.php:62) in /home/mczaja/public_html/fr/wp-includes/pluggable.php on line 479

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mczaja/public_html/fr/wp-content/plugins/jl-punbb/jl-punbb.php:62) in /home/mczaja/public_html/fr/wp-includes/pluggable.php on line 480

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mczaja/public_html/fr/wp-content/plugins/jl-punbb/jl-punbb.php:62) in /home/mczaja/public_html/fr/wp-includes/pluggable.php on line 390

Z góry dzieki za pomoc w rozwiazaniu problemu

2

Odp: PunBB z Wordpressem

a jaka wersje puna masz :? i jak masz wersje wp wink i czy pobrałeś wszystkie wtyczki po za tym jest to sprawa do rozwiązania dla wsparcia wp wink

Ostatnio edytowany przez gufi102 (2008-03-06 09:01:29)

3

Wordpressa mam najnowszego 2.3.3,a PunBB mam 1.2.17
Ile miałem tych wtyczek pobrać z tego co wyczytałem to jedna smile
Z góry dzięki za pomoc

4

Nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale to jest opis jak zintegrować te dwa skryty w wersjach:
WP 2.2.1 i punBB 1.2.15
no i tamu nie działa musisz napisać żeby ten ktoś co pisał tą wtyczkę przerobił ją na te nowsze wersje ponieważ widać ze któryś skrypt sie różni od poprzednika i to znacznie wink

Najlepszym rozwiązaniem będzie jak to napiszesz na wsparciu wp ponieważ to prawdopodobnie u nich leży wina big_smile

Ostatnio edytowany przez gufi102 (2008-03-07 10:39:39)