Temat: Gdzie zmienic rozmiar przed ostatniej abelki.
Gdzie zmienic szerokosc tej tabelki gdzie pisze pokaz nowe posty / pokaz watki bez .. // blah blah ?
Wiem ze trzeba to zmienic w pliku stylu tylko potrzebuje nazwe tej opcji czy liczbe lini
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FluxBB jest forkiem skryptu PunBB. Więcej informacji znajdziesz na stronie polskiego wsparcia FluxBB. Zapraszamy także na forum FluxBB.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gdzie zmienic szerokosc tej tabelki gdzie pisze pokaz nowe posty / pokaz watki bez .. // blah blah ?
Wiem ze trzeba to zmienic w pliku stylu tylko potrzebuje nazwe tej opcji czy liczbe lini
Ta tabelka to tzw. stopka
. Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale chyba najlepiej do pliku styl_cs.css dodać na końcu:
#brdfooter {width:DŁUGOŚĆpx !important}a nie mozna poprostu zmienic px w odpowiedniej lini np weidh czy cos takiego?
Jak sie ta stopka po english nazwya ? ![]()
No to własnie ci podałem co zmienić
. A stopka nazywa się footer.
ja powiem tak Venitar wytłumaczy ci tak jak dla małego dziecka tylko ze zamiast długość wpisz odpowiednia liczbę ![]()
jest tlo nie a dalej jest taka ramka i jest bielsze tlo a na tym index
u was zaczyna sie od bialego a konczy na takim szarym
wie ktos gdzie mozna zmienic wlasnie to tlo np w tym stylu?
Ostatnio edytowany przez BiNcZu (2007-11-16 17:21:15)
to znaczy o co chodzi pokaz foty bo coś tam kojarzę ale nie wiem czy dokładnie oto chodzi ![]()
ale na 90% chodzi ci o to
BODY {BACKGROUND-COLOR: #fffffff; COLOR: #ffffff; font-weight: bold;
BACKGROUND-IMAGE: url('../../img/nazwa folderu/nazwa obrazka i jego rodzaj'); BACKGROUND-REPEAT: repeat-x}Ostatnio edytowany przez gufi102 (2007-11-16 21:59:31)
@gufi102 a szerokosc?
Edit
dobra zrobilem . . trzebalo powiekszyc obrazek
Ostatnio edytowany przez BiNcZu (2007-11-17 13:32:41)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź